Friptura cu sos este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 490 calorii, 63G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, apă, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura în jumătate; frecați cu 2 linguri de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Combinați sarea, praful de usturoi și piperul; frecați peste carne. Într-o tigaie mare, prăjiți maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Puneți usturoiul, frunzele de dafin și ceapa pe friptură. Într-un castron mic, dizolvați bulionul în apă clocotită; amestecați supa și oțetul rămas. Se toarnă încet peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Îndepărtați friptura; păstrați cald. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
6
Bateți amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați în sucurile de gătit. Acoperiți și gătiți la mare timp de 30 de minute sau până când sosul se îngroașă. Feliați friptura; reveniți la aragazul lent și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate