Friptură cu ochi de coastă cu salată caldă de porumb de roșii
Friptura Rib-Eye cu salată caldă de porumb de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, ceapă, porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de fustă la grătar cu porumb cald și salată de roșii Cherry, Salată caldă de porumb și roșii, și Salată Caldă De Porumb Și Roșii.
Instrucțiuni
Fripturile se usucă și se presară cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fripturile de la saut, răsturnând o dată, 10 până la 12 minute în total pentru mediu-rar.
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit cu folie.
Se toarnă grăsimea din tigaie, păstrând orice bucăți maro în tigaie și se întoarce la foc moderat.
Se adaugă untul, ceapa și ardeiul prăjit și saut-ul, amestecând ocazional și răzuind bucăți maronii, până când ceapa este aurie, aproximativ 6 minute.
Se adauga usturoiul si pudra de chili si saut, amestecand, 1 minut. Se amestecă porumbul și se acoperă tigaia. Gatiti pana cand porumbul este doar fraged, aproximativ 3 minute.
Se scoate capacul, apoi se adauga rosiile si saut-ul, amestecand, pana cand rosiile abia incep sa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă orice suc de carne pe farfurie, busuioc, suc de lămâie și sare după gust.
Transferați fripturile pe o tăietură, apoi tăiați bobul în felii groase de 1/2 inch.
Se servește cu salată de porumb de roșii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc