Friptură cu ochi de coastă cu salată caldă de porumb de roșii

Friptură cu ochi de coastă cu salată caldă de porumb de roșii
Friptura Rib-Eye cu salată caldă de porumb de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, ceapă, porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de fustă la grătar cu porumb cald și salată de roșii Cherry, Salată caldă de porumb și roșii, și Salată Caldă De Porumb Și Roșii.

Instrucțiuni

1
Fripturile se usucă și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fripturile de la saut, răsturnând o dată, 10 până la 12 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se toarnă grăsimea din tigaie, păstrând orice bucăți maro în tigaie și se întoarce la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă untul, ceapa și ardeiul prăjit și saut-ul, amestecând ocazional și răzuind bucăți maronii, până când ceapa este aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
CeapăCeapă
6
Se adauga usturoiul si pudra de chili si saut, amestecand, 1 minut. Se amestecă porumbul și se acoperă tigaia. Gatiti pana cand porumbul este doar fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
UsturoiUsturoi
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se scoate capacul, apoi se adauga rosiile si saut-ul, amestecand, pana cand rosiile abia incep sa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
8
Se ia de pe foc și se amestecă orice suc de carne pe farfurie, busuioc, suc de lămâie și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BusuiocBusuioc
CarneCarne
SareSare
9
Transferați fripturile pe o tăietură, apoi tăiați bobul în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Se servește cu salată de porumb de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PorumbPorumb

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista