Friptură cu ochi de coaste cu rucola și salată de piper prăjit

Friptură cu ochi de coaste cu rucola și salată de piper prăjit
Friptura cu ochi de coaste cu Arugulan și salată de piper prăjită este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,14 USD pe porție. O porție conține 925 calorii, 68G de proteine, și 68G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de ardei prăjiți, oțet balsamic, parmezan bloc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Încercați Salată de rucola cu creveți tocați și vinetă prăjită cu ardei gras roșu, Friptură de coaste cu rucola, și Friptură Arsă Cu Ciuperci Prăjite Și Salată De Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează fripturile cu sare și piper. Când pan începe să fumeze, adăugați cu grijă fripturi. Lăsați fripturile să gătească aproximativ 3 până la 4 minute pe 1 parte, fără a mișca sau străpunge carnea. Acest lucru va ajuta la crearea unui bun, cruste sear. Când fripturile sunt maronii, răsturnați și căutați cealaltă parte timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
1 Kilogram De Friptură Dublă New York1 Kilogram De Friptură Dublă New York
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Scoateți carnea pe o farfurie mare și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
4
Aliniați decorativ un platou mare cu rucola. Rupeți ardeii prăjiți în bucăți mari și împrăștiați peste rucola. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline rămas, oțetul balsamic și orice sucuri de carne care s-ar fi putut colecta pe farfurie din fripturi. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch
1 Kilogram De Friptură Dublă New York1 Kilogram De Friptură Dublă New York
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Feliați fripturile peste cereale și pe o părtinire în bucăți groase de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Friptură Dublă New York1 Kilogram De Friptură Dublă New York
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
6
Așezați feliile deasupra salatei și stropiți cu pansament. Folosind un cojitor de legume, radeți parmezanul peste vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista