Friptură cu ochi de coaste cu rucola și salată de piper prăjit
Friptura cu ochi de coaste cu Arugulan și salată de piper prăjită este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,14 USD pe porție. O porție conține 925 calorii, 68G de proteine, și 68G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de ardei prăjiți, oțet balsamic, parmezan bloc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Încercați Salată de rucola cu creveți tocați și vinetă prăjită cu ardei gras roșu, Friptură de coaste cu rucola, și Friptură Arsă Cu Ciuperci Prăjite Și Salată De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează fripturile cu sare și piper. Când pan începe să fumeze, adăugați cu grijă fripturi. Lăsați fripturile să gătească aproximativ 3 până la 4 minute pe 1 parte, fără a mișca sau străpunge carnea. Acest lucru va ajuta la crearea unui bun, cruste sear. Când fripturile sunt maronii, răsturnați și căutați cealaltă parte timp de 3 până la 4 minute.
Scoateți carnea pe o farfurie mare și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Aliniați decorativ un platou mare cu rucola. Rupeți ardeii prăjiți în bucăți mari și împrăștiați peste rucola. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline rămas, oțetul balsamic și orice sucuri de carne care s-ar fi putut colecta pe farfurie din fripturi. Condimentează cu sare și piper.
Feliați fripturile peste cereale și pe o părtinire în bucăți groase de 1 1/2 inci.
Așezați feliile deasupra salatei și stropiți cu pansament. Folosind un cojitor de legume, radeți parmezanul peste vas.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.