Friptură cu ochi de coaste cu ceapă Vidalia
Friptura cu ochi de coaste cu ceapă Vidaliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 6.5 pe portie. O porție conține 927 calorii, 49G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Mergeți la magazin și ridicați condimente, ceapă vidaliană, fripturi cu ochi de coaste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă Vidaliană La Cuptor, Ceapă Vidaliană Prăjită, și Ceapă Vidaliană La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Frecați fiecare friptură pe ambele părți cu o parte din uleiul de măsline și condimentele. Grătați la foc mare, întorcându-vă o singură dată, la coacerea dorită.
Puneți o parte din usturoiul tocat, 2 linguri de unt și o linguriță de condimente pe partea tăiată a fiecăruia dintre cele 4 jumătăți de ceapă. Completați fiecare cu cealaltă jumătate. Înfășurați fiecare ceapă complet în folie de aluminiu și îngropați-o în cărbunii fierbinți timp de aproximativ 10 minute, până când este destul de moale. Treceți la grătare pentru a termina gătitul, încă 5 minute sau cam așa ceva. Ceapa ar trebui să fie aurie și moale până la punctul de a se destrăma.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.