Friptură cu măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cu măsline. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 400 de calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,2 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, măsline întărite cu saramură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați New York Strip Steak bogat cu roșii și măsline, Friptură de conopidă la grătar cu cuscus israelian și măsline, și Friptură de flanc cu crustă de ierburi cu roșii Cherry și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mediu-mare până când este fierbinte. Se usucă friptura și se presară cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi se fierbe, fără a se întoarce, 5 minute (reduceți căldura dacă este necesar pentru a preveni arderea). Întoarceți friptura și gătiți încă 5 până la 6 minute pentru mediu-rar.
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Ștergeți tigaia, apoi gătiți usturoiul cu fulgi de ardei roșu în ulei la foc mediu, amestecând, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Adăugați măsline și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul chiar înainte de servire.
Feliați friptura și serviți cu sos de măsline.
Per porție: 417 calorii, 22g grăsimi (4G saturate), 95 mg colesterol, 468 mg sodiu, 3g Carbohidrați, 0g fibre, 51G proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.