Friptură cu măsline

Friptură cu măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cu măsline. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 400 de calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,2 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, măsline întărite cu saramură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați New York Strip Steak bogat cu roșii și măsline, Friptură de conopidă la grătar cu cuscus israelian și măsline, și Friptură de flanc cu crustă de ierburi cu roșii Cherry și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mediu-mare până când este fierbinte. Se usucă friptura și se presară cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi se fierbe, fără a se întoarce, 5 minute (reduceți căldura dacă este necesar pentru a preveni arderea). Întoarceți friptura și gătiți încă 5 până la 6 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Ștergeți tigaia, apoi gătiți usturoiul cu fulgi de ardei roșu în ulei la foc mediu, amestecând, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați măsline și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
5
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
6
Feliați friptura și serviți cu sos de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
SosSos
FripturăFriptură
7
Per porție: 417 calorii, 22g grăsimi (4G saturate), 95 mg colesterol, 468 mg sodiu, 3g Carbohidrați, 0g fibre, 51G proteine
8
Date Nutriționale
9
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista