Friptură cu legume

Friptură cu legume
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Friptura cu legume ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci cu buton, frunze de dafin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează toate părțile cărnii de vită cu o cantitate corectă de sare și piper. Într-un cuptor olandez mare sau alt vas greu care are un capac strâns; încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat. Rumeniți carnea pe toate părțile, luând timp pentru a obține o crustă frumoasă la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se toarnă roșiile și apa. Împrăștiați legumele și ierburile în jurul fripturii, condimentați cu sare și piper; și stropiți cu lingura rămasă de ulei. Acoperiți vasul și reduceți căldura la minim. Se fierbe aproximativ 3 ore, se unge la fiecare 30 de minute cu sucurile de tigaie, până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
FripturăFriptură
TomateTomate
IerburiIerburi
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Feliați friptura în oală și aranjați pe platou înconjurat de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se servește cu sucurile de oală.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista