Friptură cu crustă de piper cu sos de muștar-mentă

Friptura cu crustă de piper cu sos de muștar-mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 456 calorii, 35g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piper, ulei de canolan, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură cu crustă de piper cu sos de muștar-mentă, Friptură cu crustă de piper cu sos Zinfandel de căpșuni și aioli de muștar portocaliu, și Burgeri cu crustă de piper negru cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați muștar, miere, hrean, mentă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mic; bateți bine.
Lăsați amestecul de muștar să stea la temperatura camerei pentru a permite aromelor să se contopească (aproximativ 15 minute).
Combinați sarea și piperul rămas într-un vas superficial; apăsați ambele părți ale fripturilor în amestec.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mare până când uleiul începe să strălucească.
Puneți friptura în tigaie; gătiți până se formează o crustă (aproximativ 4-5 minute). Întoarceți fripturile; continuați să gătiți până la gradul dorit de coacere (aproximativ 3 minute pentru rare, 4 minute pentru mediu-rare și 5 minute pentru mediu).
Scoateți fripturile din tigaie; lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Serviți fripturi cu sos de muștar.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy din 2019