Friptură cu crustă de hrean cu Demi-Glace palide ale și Rissole de Crab de cartofi

Friptură cu crustă de hrean cu Demi-Glace palide ale și Rissole de Crab de cartofi
Hrean Crusted friptură cu Pal ale Demi-Glace și cartofi crab Rissole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 731 calorii, 44G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 6.93 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură cuier la grătar cu ciuperci Demi-Glace, Friptură Flatiron cu cartofi Herbed Red Bliss, marmeladă de ceapă roșie și Demi-Glace de vin roșu, și Demi-Glace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Clătiți Fâșia pentru a îndepărta reziduurile și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Benzi FripturăBenzi Friptură
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Combinați hreanul și ardeiul negru într-un bol mic pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați coapsa în tigaia de prăjire și acoperiți-o în întregime cu pastă. Prăjiți până când carnea atinge o temperatură internă de 140 până la 142 de grade F măsurată cu un termometru citit instantaneu, aproximativ 30 până la 40 de minute, apoi scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească pentru a transporta gătiți la aproximativ 150 de grade pentru mediu-rare sau gătiți pentru orice perioadă de timp este necesar (de obicei specificat pe termometrul pentru carne) pentru nivelul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru sos, încălziți uleiul de struguri într-o cratiță mare la foc mediu. Când începe să strălucească, adăugați garniturile de vită și gătiți timp de aproximativ 10 minute până când vedeți că grăsimea este redată din carne. Ar trebui să turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime sau, dacă este necesar, să completați cu ulei de struguri dacă nu aveți 2 linguri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează ușor până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se toarnă berea în tigaie și se gătește la foc mediu până când cea mai mare parte a alcoolului s-a evaporat, apoi se amestecă baza de vită (care a fost diluată în apă) și pasta de roșii. Reveniți la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și lăsați să se reducă la jumătate. Se strecoară într-un bol și se amestecă treptat în untul cubat. Cuib castron într-un alt castron umplut cu apă fierbinte și se acoperă pentru a menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De VităCarne De Vită
AlcoolAlcool
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Pentru amestecul de legume, blanch morcovi și haricots verts timp de 2 minute în apă sărată și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Haricots VertsHaricots Verts
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mare într-o tigaie mare. Când începe să strălucească, adăugați ceapă, ardei, morcovi și fasole verde și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se sotează până când șotul devine translucid și ardeii încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
11
Scoateți într-un castron și acoperiți până când este necesar. Rezervați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Pentru rissole, fierbeți cartofii până se înmoaie și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
13
Pentru inelele de ceapă, încălziți uleiul în tigaia rezervată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Combinați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea într-un bol mic și turnați berea într-un flux în timp ce bateți constant. Înmuiați feliile de ceapă în aluat și prăjiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se scurge pe prosoape de hârtie și se menține cald. Aruncați uleiul și rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Întoarceți-vă la rissole. În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei de struguri la foc mediu într-o tigaie mare, rezervând cealaltă lingură. Când începe să strălucească, sotează ceapa albă până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Ceapă AlbăCeapă Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Transferați ceapa în cartofii care au fost fierți pentru rissole, rezervând tigaia sotată. Se condimentează cartofii, după gust, cu sare și piper, și se amestecă împreună. Ori în scallions și crab încercarea de a evita ruperea crab. Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a manipula, apoi folosiți tăietori de cerc de 3 inci ca matrițe și formați amestecul de cartofi/crab în cercuri. În aceeași tigaie, încălziți ulei suplimentar de semințe de struguri pentru rissole la foc mediu-mare și căutați prăjiturile de cartofi lăsând netulburate în primele 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru a lăsa procesul de caramelizare să înceapă și pentru a preveni ruperea tortului. Când vedeți marginile tortului care încep să devină maro auriu, răsturnați și căutați cealaltă parte. Apoi gătiți mai departe până când tortul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Se ia de pe foc și se menține cald.
19
Felie friptură de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
20
Așezați un cerc de rissole pe placa de servire.
21
Așezați carnea de vită feliată deasupra și lingurați demi-glace peste. Sus cu inele de ceapă. Aranjați niște amestec de legume în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă2Bucăți de caramele Heath Barbaza de carne de vită amestecată în 2 căni de apăbaza de carne de vită amestecată în 2 căni de apă1kgcarne de vită întreagă, tăiată din grăsime și garnituri rezervatecarne de vită întreagă, tăiată din grăsime și garnituri rezervate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt, cubuleteunt, cubulete2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de canola, după cum este necesar, pentru prăjirea inelelor de ceapăulei de canola, după cum este necesar, pentru prăjirea inelelor de ceapă4marimorcovi, curățați și tăiați julienne și blanched timp de 2 minute în apă săratămorcovi, curățați și tăiați julienne și blanched timp de 2 minute în apă sărată33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmazăre congelatămazăre congelată8creveți și cu veneGrăsime și garnituri din carne de vităGrăsime și garnituri din carne de vită1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală2cuișoare mariusturoi, ușor zdrobit cu partea unei lame de cuțit și tocatusturoi, ușor zdrobit cu partea unei lame de cuțit și tocat1Oreos dublu umplutulei de struguriulei de struguri23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de struguri (după cum este necesar pentru a călca prăjiturile de ceapă și, respectiv, rissole)ulei de struguri (după cum este necesar pentru a călca prăjiturile de ceapă și, respectiv, rissole)2Bucăți de caramele Heath Barulei de struguriulei de struguri1lingura. otet de vin rosuardei gras verde, tulpină și semințe îndepărtate și tăiate julienneardei gras verde, tulpină și semințe îndepărtate și tăiate julienne4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.haricots verts, împodobiteharicots verts, împodobite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhrean preparathrean preparat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildry hopped pale aledry hopped pale ale3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.dry hopped pale aledry hopped pale ale2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.rambleu gătit sau carne de crab (evitați conservele)rambleu gătit sau carne de crab (evitați conservele)3maricartofi, curățați și tăiați în bucăți de 1 inchcartofi, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch1lingura. otet de vin rosuceapa rosie, cubuleteceapa rosie, cubulete1pinchSare de vârfSare de vârf8creveți și cu veneSareSare8creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat32 linguri butte topitscallions, piese albe și ofertă verde numai, feliate pe diagonală în felii groase de 1/4-inchscallions, piese albe și ofertă verde numai, feliate pe diagonală în felii groase de 1/4-inch2ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri12 lingurițe de pudră de usturoiPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1(vinete)ceapa alba, cubulete miciceapa alba, cubulete mici1lingura. otet de vin rosuceapa alba, feliata in felii de 1/2 inchceapa alba, feliata in felii de 1/2 inch1lingura. otet de vin rosuardei gras galben, tulpină și semințe îndepărtate și tăiate julienneardei gras galben, tulpină și semințe îndepărtate și tăiate julienne
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista