Friptură Cu Coaste Prime În Stil Restaurant

Friptură Cu Coaste Prime În Stil Restaurant
Friptura de coaste Prime în stil Restaurant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $130.93 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 19313 calorii, 873g de proteine, și 1691g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, semințe de țelină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură Cu Coaste Prime În Stil Restaurant, Spanacul cremă al lui Lawry-servit la restaurantul Lawry ' s Prime Rib din Beverly Hills, și Friptură Cu Coaste Prime.

Instrucțiuni

1
Scoateți Coasta primară din frigider și lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 3 ore, în funcție de mărimea fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o tigaie cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Desfaceți friptura și puneți-o pe tigaia de prăjire; ștergeți cu prosoape de hârtie. Cerneti impreuna faina, piperul, sarea, boiaua, pudra de ceapa, pudra de usturoi si semintele de telina intr-un castron mic. Înveliți friptura peste tot cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când este gătit la gradul dorit de coacere; aproximativ 4 1/2 ore (20 de minute pe kilogram) pentru mediu-rar. Prăjiți la o temperatură internă de 120 grade F (49 grade C) pentru mediu-rar; 130 grade F (54 grade C) pentru mediu; sau 140 grade F (60 grade C) pentru bine făcut.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Când friptura a terminat de gătit, scoateți-o din cuptor și acoperiți-o cu folie de aluminiu. Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute până la 1 oră înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista