Friptură Coulotte cu ceapă fiartă cu vin și pesmet de hrean
Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $1.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă de la SippitySup are 13 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, muștar dijon, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vin Roșu Fiert Piept De Vită W. Sos De Hrean (Sara Moulton, Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, și Friptură fiartă cu vin cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați suportul cuptorului în poziția centrală.
Încălziți cuptorul la 350 de grade.
Întindeți pesmetul pe o foaie de copt și coaceți până se usucă și prăjiți, 5 până la 10 minute. Topiți untul într-o tigaie mică și grea setată la foc mediu și adăugați pesmetul, hreanul și muștarul. Se amestecă până când firimiturile sunt bine acoperite și se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.Condimentați fripturile generos pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie grea suficient de mare pentru a ține fripturile fără aglomerare, încălziți uleiul la foc mare. Când este foarte fierbinte, dar încă nu fumează, adăugați fripturile și rumeniți-le timp de 1 minut pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu ridicat și gătiți timp de 3 până la 4 minute mai mult pe fiecare parte pentru rare până la medii rare (temperatura internă de 120 până la 135 de grade).
Transferați fripturile într-un platou și acoperiți-le ușor cu folie.
Se toarnă toată grăsimea în tigaie, cu excepția a 1 lingură și se adaugă ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute, amestecand ocazional.
Se toarnă vinul și se aduce la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Continuați să gătiți până când lichidul este redus și siropos și condimentați după gust cu sare și piper. Puneți amestecul de ceapă în jurul fripturilor de pe platou, presărați fripturile cu pesmetul și serviți.