Friptură Coulotte cu ceapă fiartă cu vin și pesmet de hrean

Friptură Coulotte cu ceapă fiartă cu vin și pesmet de hrean
Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $1.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă de la SippitySup are 13 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, muștar dijon, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vin Roșu Fiert Piept De Vită W. Sos De Hrean (Sara Moulton, Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, și Friptură fiartă cu vin cu rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați suportul cuptorului în poziția centrală.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Întindeți pesmetul pe o foaie de copt și coaceți până se usucă și prăjiți, 5 până la 10 minute. Topiți untul într-o tigaie mică și grea setată la foc mediu și adăugați pesmetul, hreanul și muștarul. Se amestecă până când firimiturile sunt bine acoperite și se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.Condimentați fripturile generos pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie grea suficient de mare pentru a ține fripturile fără aglomerare, încălziți uleiul la foc mare. Când este foarte fierbinte, dar încă nu fumează, adăugați fripturile și rumeniți-le timp de 1 minut pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu ridicat și gătiți timp de 3 până la 4 minute mai mult pe fiecare parte pentru rare până la medii rare (temperatura internă de 120 până la 135 de grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați fripturile într-un platou și acoperiți-le ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Se toarnă toată grăsimea în tigaie, cu excepția a 1 lingură și se adaugă ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă vinul și se aduce la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Continuați să gătiți până când lichidul este redus și siropos și condimentați după gust cu sare și piper. Puneți amestecul de ceapă în jurul fripturilor de pe platou, presărați fripturile cu pesmetul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Revista