Friptură Cornish vânat găină cu salsa de fructe picant

Friptură Cornish vânat găină cu salsa de fructe picant
Friptură Cornish joc găină cu Salsan picant de fructe este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 891 calorii. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sos de piper, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Găini De Vânat Din Cornish Prăjite Cu Umplutură De Fructe Sărate, Friptură De Rodie Și Nuc Cornish Vânat Găină Cu Cuscus, și Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați 3 linguri de amestec de salsa într-un castron mic și amestecați uleiul și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați jumătățile de găină pe setul de rafturi pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se presară sare și piper; periați cu amestec de ulei. Prăjiți până când sucurile curg limpede când coapsa este străpunsă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Transferați jumătățile de găină în farfurii. Puneți amestecul de salsa rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă). Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista