Friptură Coreeană La Grătar

Rețeta friptură coreeană la grătar ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 2 ore și 40 de minute. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 239 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 15 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, oțet de orez, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Friptură De Flanc La Grătar În Stil Coreean, Weight Watchers Friptură De Flanc La Grătar În Stil Coreean, și Michael Symon la gratar stil coreean benzi friptură.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele, cu excepția cărnii de vită.
Scorați carnea de vită transversal făcând tăieturi la 1/2 inch distanță și 1/4 inch adâncime (carnea de vită va absorbi mai mult din marinată și va găti mai uniform).
Puneți carnea de vită în pungă; sigilați punga și întoarceți-o la strat. Frigider 2 ore la marinat, de cotitură sac o dată după 1 oră.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada în cratiță de 1 litru. Se usucă carnea de vită cu un prosop de hârtie.
Puneți carnea de vită pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 10 minute. Întoarceți carnea de vită; acoperiți grătarul și gătiți cu 10 până la 15 minute mai mult pentru mediu-rar (145F). Gatiti 2 minute mai mult pentru mediu (160F).
Între timp, încălziți marinada rezervată la fierbere la foc mediu-mare; se fierbe 3 minute, amestecând frecvent.
Scoateți și aruncați usturoiul.
Pentru a servi, tăiați carnea de vită în felii; sos de lingură peste carne de vită.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.