Fripturile Orientale de pește-spadă ale lui Doreen
Fripturile Orientale de pește-spadă ale lui Doreen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 497 calorii, 35g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fripturi de pește-spadă, usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Rețete similare includ Fripturi De Pește-Spadă La Grătar, Fripturi Aromate De Pește-Spadă, și Fripturi De Pește-Spadă Prăjite În Tigaie.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună sosul de soia, uleiul vegetal, sherry, rădăcina de ghimbir și usturoiul. Umpleți o pungă mare resigilabilă cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Ghimbir
Sos De Soia
Usturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați fripturile de pește-spadă în pungă cu amestec și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
Zahăr Roșu Grosier
3
Puneți punga în frigider și lăsați fripturile să se marineze cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Grătiți fripturile de pește-spadă 8 până la 10 minute pe fiecare parte, până când peștele-spadă fulgi ușor și este opac în centru.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.