Fripturi Ușoare De Șuncă La Cuptor
Fripturile ușoare de șuncă la cuptor sunt a fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 2 porții. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 151 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 173 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de sos worcestershire, friptură de șuncă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Halibut Coapte, Fripturi De Somon La Cuptor, și Fripturi De Halibut Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați apa, zahărul brun, sosul Worcestershire și cuișoarele într-un vas de copt. Aranjați fripturile de șuncă în vasul de copt, acoperind cu amestec de zahăr.
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru a acoperi șunca.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când șunca este fragedă, 35 până la 45 de minute.