Fripturi Marinate La Grătar

Fripturile marinate la grătar pot fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sos de soia, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne Cu Clapă La Grătar Frecată Cu Condimente (Vârf De Mușchi), Fripturi Marinate, și Fripturi La Grătar.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de soia, oțetul, siropul, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un blender până se omogenizează. Aruncați fripturile cu amestec. Marinați la temperatura camerei aproximativ 15 minute.
Pregătiți un grătar pentru gătit la căldură directă pe cărbune fierbinte (căldură mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Aruncați marinada și fripturile uscate.
Grătar cu ulei, apoi fripturi la grătar, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind ocazional, 6 până la 8 minute în total pentru mediu-rar.
Lăsați să se odihnească pe o farfurie, neacoperită, 10 minute.
* Fripturile pot fi marinate până la 8 ore. * Fripturile pot fi gătite într-o tigaie pentru grătar cu 2 arzătoare cu ulei fierbinte, la foc mediu-mare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.