Fripturi la grătar cu sos de hrean-muștar
Această rețetă face 4 porții cu 49 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., fripturile la grătar cu sos de hrean-muștar ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de muștar picant de hrean, pătrunjel, amestec de usturoi-piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi de benzi din New York cu sos de muștar de hrean, Fripturi La Grătar Cu Sos De Hrean, și Bratwurst la grătar cu sos de muștar de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele sosului; se amestecă bine. Refrigerați în timp ce gătiți fripturi.
Încălziți grătarul de contact închis timp de 5 minute.
Între timp, ungeți fripturile cu ulei.
Presărați ambele părți ale fiecărei fripturi cu amestec de usturoi-piper și sare condimentată.
Când grătarul este încălzit, așezați fripturile pe suprafața inferioară a grătarului. Închideți grătarul; gătiți 3 până la 5 minute sau până la coacerea dorită.
Serviți sosul cu fripturi.