Fripturi La Grătar Cu Sos De Hrean

Fripturi La Grătar Cu Sos De Hrean
Fripturi la gratar cu sos de hrean este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 399 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți hrean, sare kosher, fripturi de mușchi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi la grătar cu sos de hrean-muștar, Fripturi La Grătar Cu Guacamole De Hrean, și Fripturi de somon dezosate la grătar cu unt de mărar de hrean.

Instrucțiuni

1
Scoateți fripturile din frigider și lăsați să stea, acoperite, la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Între timp, combinați uleiul și usturoiul într-o cratiță mică. Se încălzește la foc mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 15 minute.
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Bateți împreună smântână, hrean, arpagic, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mic. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Periați fiecare friptură pe ambele părți cu 1 linguriță de ulei de usturoi și condimentați cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
7
Așezați fripturile pe grătar și gătiți la foc mare timp de 45 de minute, perindând cu uleiul în fiecare minut până se rumenesc și ușor carbonizate. Întoarceți fripturile și continuați grătarul timp de 56 de minute sau până când temperatura internă atinge cel puțin 145 (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați fripturile într-un platou, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Se servește cu sos de hrean pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista