Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu unt de pătrunjel-usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile cu ochi de coaste la grătar cu unt de pătrunjel-usturoi. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 612 calorii, 46G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Bon Appetit are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, coniac, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu unt de pătrunjel-usturoi, Ardei-Friptură De Ton La Grătar Cu Pătrunjel-Unt De Usturoi, și Fripturi la grătar din New York cu unt de usturoi prăjit.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.