Fripturi dezosate cu ochi de coaste cu Chimichurri Killa și munți de ciuperci cu Chipotle fumuriu și spanac ofilit

Fripturi dezosate cu ochi de coaste cu Chimichurri Killa și munți de ciuperci cu Chipotle fumuriu și spanac ofilit
Fripturi dezosate cu ochi de coaste cu Chimichurri Killa și munți de ciuperci cu Chipotle fumuriu și spanac ofilit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1185 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,77 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării din America de Sud. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, chipotle în adobo, tulpini frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Încercați Fripturi cu benzi fumurii cu sos Chimichurri, Salată De Spanac Ofilită Cu Ciuperci Balsamice, și Salată Ofilită De Munte Fumurie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pat coaste-ochii uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ribeye SteakRibeye Steak
2
Stropiți ulei de măsline extravirgin pe fiecare parte a fripturilor, apoi condimentați-le cu amestec de condimente la grătar și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Pregătiți chimichurri: strângeți ierburile împreună și tăiați fin. Tăiați gros 2 căței de usturoi, rezervând un cățel mare lăsat crăpat departe de piele, dar întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Adăugați usturoiul tocat grosier în ierburi și măcinați-le împreună, tocând și mai fin, apoi transferați într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați ceapa roșie tocată mărunt și coaja de 1 lămâie. Odată ce lămâia a fost zestată, tăiați-o în pene și rezervați-o. La ierburi și ceapă, adăugați 3 linguri (globul ocular) oțet de vin roșu, un strop de apă și aproximativ 1/3 cană ulei de măsline extravirgin. Se amestecă pentru a combina chimichurri și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
ChimichurriChimichurri
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Umpleți chiuveta sau vasul mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți tulpinile din spanac și adăugați în apă. Agitați frunzele pentru a elibera granulația atașată la frunze. Repetați acest proces, testând frunzele în timp ce mergeți până când nu sunt lipsite de nisip. Uscați într-un filator de salată sau pe straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, apoi adăugați în chipotle în abobo, ceapă feliată și ciuperci. Dacă utilizați chipotle praf, adăugați mai întâi ceapa și ciupercile, apoi condimentați cu pulberea. Gatiti ciupercile si ceapa, amestecand frecvent, 10 minute. Nu adăugați sare și piper sarea va extrage lichid din ciuperci, încetinind procesul de rumenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Încălziți o tigaie cu fund greu și căutați fripturile timp de aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar până la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați 2 minute pentru o coacere medie până la medie. Odată gătit, lăsați carnea să se odihnească 5 sau 10 minute pentru ca sucul să se redistribuie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
Odată ce ciupercile sunt fragede, tocați gros spanacul și pliați în tigaie în ciorchini până se ofilesc și se încorporează complet. Condimentați amestecul cu sare și piper și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Puneți pâinea sub broiler, frecați-o cu cățelul de usturoi rămas, ungeți pâinea și presărați cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Așezați pâinea prăjită pe farfurii și acoperiți fiecare felie cu o friptură întreagă. Pâinea va prinde sucuri de carne în timp ce luați masa. Top fripturile cu câteva shake-uri de Worcestershire și linguri generoase de chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
ChimichurriChimichurri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
15
Serviți" munți " de ciuperci fumurii și spanac alături de fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista