Fripturi Delmonico cu ceapă balsamică și sos de friptură

Fripturi Delmonico cu ceapă balsamică și sos de friptură
Fripturi Delmonico cu ceapă balsamică și sos de friptură este un fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 149 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă jupuită, amestec de condimente pentru friptură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, Fripturi la grătar cu ceapă balsamică, și Fripturi Multicolore-ardei cu ceapă balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie grea pentru grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mare. Ștergeți grătarul fierbinte sau grătarul cu ulei de măsline extravirgin. Gatiti fripturile 6 minute pe fiecare parte pentru coacere medie, 8 minute pentru mediu bine. Condimentați fripturile cu condimente de friptură sau sare și piper și îndepărtați-le pe un platou cald pentru a permite cărnii să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ulei și ceapă și gătiți, amestecând ocazional, 10 până la 12 minute, până când ceapa este moale și dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați oțet balsamic în tigaie și întoarceți ceapa în oțet până când oțetul gătește și glazurează ceapa de o culoare maro intens, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se adaugă uleiul, usturoiul și ceapa și se sotează 5 minute până când bucățile de ceapă sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Adăugați sherry în tigaie și combinați cu ceapa. Se amestecă sosul de roșii și Worcestershire și se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pentru a servi, fripturile de top cu ceapă și stropiți puțin sos de friptură peste partea de sus, rezervând jumătate din sos pentru a trece la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista