Fripturi de ton înnegrite cu salsa de mango

Fripturile de ton înnegrite cu salsa de mango sunt un fel principal care servesc 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 444 de calorii . Pentru 7,14 USD per porție , această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită fripturi de ton, mango, ceapă și cimbru. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . 329 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute . Cu un scor de 99% , acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fripturile frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru, pui cajun înnegrit și pere poșate cu clasă în nectar picant de mango cu înghețată de mango .
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie și usturoiul într-un castron. Ungeți fripturile de ton cu amestecul.
Puneți fripturile într-un recipient care se etanșează și lăsați-le la frigider timp de 3 ore.
Combinați mango, ardeiul gras, ceapa spaniolă, ceapa verde, coriandru și ardeiul jalapeno într-un castron; se amestecă.
Adăugați sucul de lămâie și 1 1/2 linguriță de ulei de măsline și amestecați. Dati la frigider 1 ora.
Amestecați într-un castron boia de ardei, ardeiul de cayenne, praf de ceapă, sarea, piper, cimbru, busuioc, oregano și pudra de usturoi.
Scoateți fripturile de ton din frigider și clătiți ușor cu apă și apoi înmuiați fiecare parte a fiecărei fripturi în amestecul de condimente pentru a o acoperi.
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Așezați ușor fripturile de ton în uleiul încins. Gatiti tonul pe o parte timp de 3 minute; scoateți pe o farfurie.
Turnați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și lăsați-l să se încălzească.
Așezați tonul cu partea nefiertă în jos în tigaie și gătiți încă 3 minute; se ia imediat de pe foc.
Pune aproximativ 1/2 cană de salsa de mango pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Puneți fripturile de ton deasupra salsa și serviți imediat.