Fripturi de ton cu roșii prăjite Balsamic

Fripturi de ton cu roșii prăjite Balsamic
Fripturile de ton cu roșii prăjite Balsamic necesită în jur 33 minute de la început până la sfârșit. Pentru $15.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 2063 calorii, 77g de proteine, și 81G de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry pe viță de vie, gătit în lot, supă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma biscuiții, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți tort ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fripturi De Ton Glazurate Balsamice, Fripturi De Ton Glazurate Balsamic, și Fripturi De Ton Cu Crustă De Susan Cu Sos Balsamic.

Ingrediente

2fripturi de ton, în jur de 150g fiecarefripturi de ton, în jur de 150g fiecare2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatătopping bătut și cireșe maraschinotopping bătut și cireșe maraschino2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCoacere ușoarăCoacere ușoară4(iarnă)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGrătar VegetarianGrătar Vegetarian2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBiscuiți de CrăciunBiscuiți de Crăciun2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMic dejun sănătosMic dejun sănătos2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBrownieBrownie2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSupăSupă250Nuci de orice fel (tocate)roșii cherry pe viță de vieroșii cherry pe viță de vie2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPetrecere pentru copiiPetrecere pentru copii2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPetrecerePetrecere2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPetrecere vegetarianăPetrecere vegetariană2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPaștePaște2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGătit în lotGătit în lot2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFără lactateFără lactate2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCalculator fripturăCalculator friptură2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPeștePește2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBogat în fierBogat în fier2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMai Multă Mâncare BunăMai Multă Mâncare Bună2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRevista Good FoodRevista Good Food2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGood Food reader oferăGood Food reader oferă2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAplicații alimentare buneAplicații alimentare bune2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăEvenimente cu mâncare bunăEvenimente cu mâncare bună2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMâncarea mea Bună (Conectați-vă)Mâncarea mea Bună (Conectați-vă)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFructeFructe2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăcâteva crengute pătrunjel cu frunze platecâteva crengute pătrunjel cu frunze plate2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăHalloweenHalloween2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSănătosSănătos2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăIeftin și sănătosIeftin și sănătos2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRapid și sănătosRapid și sănătos2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLow-GILow-GI2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată1/4 cană chutney orice aromă (eu folosesc mango)1/4 cană chutney orice aromă (eu folosesc mango)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată8 (10 inchi) tortilla de făină de grâu integral8 (10 inchi) tortilla de făină de grâu integral2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPastePaste2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiePie2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMai multe idei de rețeteMai multe idei de rețete2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăInspirație rețetăInspirație rețetă2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLegumeLegume1lasă1/2 cană suc de ananas, neîndulcit1/2 cană suc de ananas, neîndulcit2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPrimăvarăPrimăvară2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăReducere ieftinăReducere ieftină2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGhid de temperatură a zahăruluiGhid de temperatură a zahărului2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăVaraVara2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCeai de după-amiazăCeai de după-amiază2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăVeganVegan2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăVegetarianVegetarian2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCrăciun VegetarianCrăciun Vegetarian2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPrânz sănătosPrânz sănătos2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPrânz de duminicăPrânz de duminică2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăIarnaIarna2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFamilie & copiiFamilie & copii2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGhid de temperatură cuptorGhid de temperatură cuptor

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateGreu
Gata În33 m.
Porții2
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista