Fripturi De Somon Cu Ierburi
Fripturile de somon cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 418 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de somon, busuioc, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fripturi De Ton Cu Ierburi, Fripturi De Ciuperci Salisbury Cu Ierburi, și Pur și simplu Herbed fripturi de miel.
Instrucțiuni
Așezați untul într-un vas puțin adânc. Într-un alt vas superficial, combinați firimiturile de cracker, parmezanul, sarea, busuiocul, oregano și usturoiul praf. Scufundați somonul în unt, apoi acoperiți ambele părți cu amestec de firimituri.
Așezați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-35 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau