Fripturi de somon cu glazură de soia-arțar

Fripturi de somon cu glazură de soia-arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de somon cu glazură de soia-arțar. Această rețetă servește 4 și costă 5,85 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 470 calorii, 47G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână scallions, ulei de susan asiatic curățat de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Fripturi De Somon Cu Glazură Hoisin, Fripturi De Somon Prăjite În Tigaie Cu Oțet De Sherry - Glazură De Miere, și Somon cu glazură de arțar-lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, superficial, bateți sosul de soia cu siropul de arțar și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați fripturile de somon și întoarceți-le la strat. Apăsați ghimbirul și usturoiul pe ambele părți ale fripturilor. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore, întorcând somonul de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Aprindeți un grătar cu cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți somonul din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare până la sirop, aproximativ 3 minute. Se strecoară glazura într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Ungeți grătarul și grătiți somonul la foc moderat timp de 6 minute, rotind ușor fripturile după 2 minute pentru a face crosshatches, dacă doriți. Întoarceți fripturile și grătiți timp de 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați în farfurii și lingurați glazura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se presară cu scallions și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista