Fripturi De Porc La Grătar Cu Cuscus De Dovlecel

Fripturi De Porc La Grătar Cu Cuscus De Dovlecel
Fripturile de porc la grătar cu cuscus de dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 521 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii, iaurt grecesc fără grăsimi, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de ton la grătar cu rozmarin cu vinete și dovlecei, Fripturi De Porc La Grătar Cu Fenicul, și Fripturi De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la mediu. Gatiti cuscusul pe masura ce eticheta directioneaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se amestecă iaurtul, harissa, 1 lingură de apă și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Feliați carnea de porc aproape pe jumătate pe lungime, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de jos, apoi deschideți ca o carte. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați cu un ciocan de carne sau o tigaie cu fund greu până când carnea de porc are o grosime de aproximativ 3/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți plasticul.
5
Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și piper după gust, apoi se freacă peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Aruncați dovlecelul cu 1/2 lingură ulei de măsline, 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Grătați, întorcându-vă o dată, până când este ușor carbonizat, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați pe o placă de tăiere și tocați. Grătați carnea de porc, întorcându-vă o dată, până când tocmai ați fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Aruncați cuscusul, dovlecelul, roșiile, sucul de lămâie, pătrunjelul, restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
11
Tăiați carnea de porc în 4 bucăți și serviți cu sosul de cuscus și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista