Fripturi De Porc La Grătar Cu Cuscus De Dovlecel

Fripturile de porc la grătar cu cuscus de dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 521 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii, iaurt grecesc fără grăsimi, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de ton la grătar cu rozmarin cu vinete și dovlecei, Fripturi De Porc La Grătar Cu Fenicul, și Fripturi De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu. Gatiti cuscusul pe masura ce eticheta directioneaza.
Se amestecă iaurtul, harissa, 1 lingură de apă și sare după gust.
Feliați carnea de porc aproape pe jumătate pe lungime, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de jos, apoi deschideți ca o carte. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați cu un ciocan de carne sau o tigaie cu fund greu până când carnea de porc are o grosime de aproximativ 3/8 inch.
Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și piper după gust, apoi se freacă peste tot carnea de porc.
Aruncați dovlecelul cu 1/2 lingură ulei de măsline, 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Grătați, întorcându-vă o dată, până când este ușor carbonizat, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă de tăiere și tocați. Grătați carnea de porc, întorcându-vă o dată, până când tocmai ați fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să stea 5 minute.
Aruncați cuscusul, dovlecelul, roșiile, sucul de lămâie, pătrunjelul, restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust.
Tăiați carnea de porc în 4 bucăți și serviți cu sosul de cuscus și iaurt.
Fotografie de Andrew Purcell