Fripturi De Porc Cu Lavandă

Fripturile de porc de lavandă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 266 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este perfect pentru valentin zi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lavandă, rozmarin, fripturi de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort de lavandă cu ciocolată neagră cu glazură de unt de lavandă, Tort de cafea cu lavandă-mămăligă (lavandă Franceză), și Ceai de lavandă, lămâie și miere de la ferma Wolds Way Lavender pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură scăzută.
Turnați uleiul într-o pungă de plastic mare, resigilabilă.
Adăugați lavandă, rozmarin și cimbru; lăsați să stea 10 minute.
Puneți fripturile în pungă cu marinată și marinați timp de 5 minute.
Scoateți fripturile din marinadă și aranjați-le pe grătar. Gătiti, întorcându-vă o dată sau de două ori, timp de 20 până la 30 de minute sau până când ați terminat.