Fripturi De Pește-Spadă La Grătar

Fripturi De Pește-Spadă La Grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Fripturile de pește-spadă la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 253 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, muștar dijon, fripturi de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pană de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa, Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Pesto De Măsline, și Fripturi de pește-spadă la grătar cu unt de busuioc-Caper pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista