Fripturi De Ochi Din Asia De Sud-Est
Sud-estul Asiei Rib Eye Steaks este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 20 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 173 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez Prăjit Din Asia De Sud-Est, Scoici Și Verdeață Din Asia De Sud-Est, și Salată De Calmar Din Asia De Sud-Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați fripturile cu sare și lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de 10 minute.
Într-un castron, combinați muștarul uscat, zahărul brun și apa caldă și amestecați până când zahărul este dizolvat. Se amestecă ingredientele rămase.
Întindeți pasta pe ambele părți ale fripturilor și dați-o la frigider timp de 2 ore.
Aduceți fripturile la temperatura camerei. Aprinde un grătar. Grătați fripturile la foc moderat timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până când sunt carbonizate frumos în exterior și mediu-rare în interior.
Lăsați fripturile să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.