Fripturi de Halibut cu coriandru și mentă

Fripturile de Halibut cu coriandru și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 174 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $6.23 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper serrano chile, fripturi de halibut, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Fripturi de Halibut cu Salsa de mentă de Papaya, Halibut cu Chutney picant de mentă-coriandru, și Fripturi De Halibut.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie și pulsați până se formează o pastă netedă, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Pune deoparte.
Tăiați 4 (12-x 12-inch) bucăți de folie de aluminiu rezistentă.
Așezați 1 friptură de halibut în centrul fiecăruia; întindeți fiecare friptură cu 1 lingură de amestec de coriandru. Top fripturi uniform cu felii de lamaie. Fold folie pentru a sigila.
Așezați pachetele de folie pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Serviți beri în stil Saison din Belgia (cum ar fi Saison Dupont) sau stilul francez similar bire de garde (cum ar fi Jenlain de La Brasserie Duyck). Calitățile lor pământești, pe bază de plante, se căsătoresc frumos cu coriandru și mentă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.