Fripturi De Fustă Cu Tigaie

Fripturi De Fustă Cu Tigaie
Pan-ars fripturi fusta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 390 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Fripturi De Fustă Cu Tigaie, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și O tigaie cuptor Fusta friptură cu Broccolini și fasole albă.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți, semințe și tocați ardei jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2
Combinați vinul, sosul Worcestershire, 1/4 cană de coriandru proaspăt tocat, 1 lingură. ulei de măsline, jumătate de ardei jalapeo și 1 cățel de usturoi tocat într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați fripturi; sigilați și răciți 30 de minute până la 24 de ore. (Dacă marinați peste noapte, lăsați friptura să stea în marinată la temperatura camerei 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Scoateți din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Presărați friptura cu 1 1/4 linguriță. sare kosher și 1 linguriță. piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Gatiti fripturile, in loturi, 2 minute pe fiecare parte (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
7
Scoateți din tigaia pentru grătar, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă împreună 3/4 cană de coriandru proaspăt tocat, suc de lămâie, 2 linguri. ulei de măsline, 1 cățel de usturoi tocat și jumătate rămasă de piper jalapeo. Condimentează cu sare kosher și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
8
Tăiați fripturile în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Se servește cu sos de coriandru și Hash de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista