Fripturi de filet de vită cu reducere de Port și brânză albastră
Nevoie de o curs principal fără gluten? Fripturile de vită cu reducere de Port și brânză albastră ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 408 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sos de afine jeleu, fripturi de filet mignon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de muschi de vita tocata cu reducere de bere neagra si branza albastra, Filet de vită cu reducere de prune Port-plajă, și Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu șalotă-reducere de port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; acoperiți fripturile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper
Friptură
Sare
3
Adăugați fripturi în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați port, sos de afine, bulion, 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și usturoi în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura și gătiți până când lichidul este redus la 1/4 cană (aproximativ 4 minute).