Fripturi de filet de porc cu varză ofilită și mere
Nevoie de un fel principal fără lactate? Fripturile de filet de porc cu varză ofilită și mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 293 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cimbru, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Filet de porc fiert cu bere cu varză și mere, Prăjituri Confite Cu Cartofi Și Porc Cu Varză Napa Ofilită Și Creț, și Filet de porc cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați filetul de porc la un unghi lung în 4 "fripturi" și presărați cimbru și un total de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați fripturile în tigaie și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc bine și doar puțin roz în centru, aproximativ 7 minute pe fiecare parte. Reduceți focul la mediu dacă tigaia începe să se întunece prea mult. Puneți fiecare friptură pe o farfurie pentru a vă odihni.
În timp ce fripturile se gătesc, Se toacă și se taie mărul și se taie subțire varza. Amestecați bulionul, oțetul și zahărul într-un bol mic.
Când carnea de porc a terminat de gătit, adăugați varza, merele, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în aceeași tigaie. Gatiti, aruncand, pana se ofileste usor, 2 pana la 3 minute.
Adăugați amestecul de bulion și continuați să gătiți până când varza este fragedă și lichidul s-a redus Ușor, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă frunzele de pătrunjel. Condimentează cu sare și piper suplimentar.
Împărțiți varza și merele și orice sucuri din tigaie printre farfurii cu fripturile.