Fripturi de coajă îmbătrânite la grătar cu Chimichurri

Fripturi de coajă îmbătrânite la grătar cu Chimichurri
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare latino-americană. Încercați să faceți acasă fripturi de coajă îmbătrânite la grătar cu Chimichurri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 586 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă 5,99 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți sare și piper, fripturi New york strip, suc de lime și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fripturi Chimichurri La Grătar, Fripturi la grătar cu sos Chimichurri, și Fripturi la grătar cu sos Chimichurri.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile într-un vas mare de copt și turnați 1/2 din marinada chimichurri peste fripturi. Întoarceți-vă pentru a acoperi fripturile. Acoperiți și marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Preîncălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți fripturile din frigider cu 20 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Scoateți friptura din marinată și condimentați cu sare și piper. Grătiți timp de 4 până la 5 minute pe o parte până se rumenesc, răsturnați și continuați grătarul timp de 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească 10 minute și serviți cu chimichurri rămași pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Combinați toate ingredientele într-un castron și condimentați cu sare și piper. Împărțiți chimichurri între 2 boluri. Utilizați pe 1/2 ca marinadă și 1/2 ca sos de finisare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista