Fripturi coajă cu unt de vin roșu este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 705 calorii. Pentru $ 5.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de șalotă, boabe de piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de somon cu unt de vin roșu, Fripturi De Coajă Frecate Cu Condimente, și Fripturi cu ochi roșii în sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul și șalotul și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
3
Adăugați semințele de coriandru și boabele de piper și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Trageți tigaia de pe foc și adăugați portul și vinul. Întoarceți tigaia la foc și, dacă gătiți peste un arzător cu gaz, înclinați tigaia pentru a lăsa alcoolul să se aprindă. (Dacă gătiți peste electric sau halogen, continuați să gătiți amestecul.) Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura și fierbeți rapid până la sirop, 20 până la 25 de minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Alcool
Port
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Bateți untul rămas într-un bol mediu cu un mixer electric portabil sau bateți până când este neted și ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați amestecul de vin redus, oțetul, pătrunjelul și 1 1/2 lingurițe de sare și bateți până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Întindeți o bucată de folie de plastic lungă de 12 inci pe o suprafață de lucru. Mound untul peste folie de plastic, aproximativ 2 cm de la marginea cel mai apropiat. Îndoiți marginea inferioară a foliei de plastic peste unt și rotiți-o pentru a face un jurnal de 1 inch. Răsuciți capetele împreună în direcții opuse (ca o favoare de petrecere) și refrigerați până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Pregătiți un grătar în aer liber cu foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Ungeți grătarul ușor cu ulei. Condimentați fripturile pe ambele părți cu sare și piper negru, după gust. Grătați 3 până la 5 minute, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în carne citește 120 de grade F până la 125 de grade F pentru rare; 125 de grade F până la 130 de grade F pentru mediu-rare; sau 130 de grade F până la 135 de grade F pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Serviți fiecare friptură acoperită cu o felie groasă de 3/4 inci din untul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.