Fripturi De Carne De Pui Prăjite

Fripturi De Carne De Pui Prăjite
Pui Fried fripturi de vânat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 720 calorii, 53G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 5.64 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este plăcută de 68 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de piper, pesmet condimentat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Fripturi De Deget De Vânat, Fripturi de cerb și sos (vânat), și Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Bateți oul într-un bol, apoi bateți în 1 cană de lapte și sosul de ardei iute. Puneți fripturile de vânat cu un ciocan de carne la o grosime de 1/4 inch și puneți-le în amestecul de lapte. Amestecați făina de porumb, firimiturile de pâine, amidonul de porumb, bicarbonatul de sodiu, piperul negru și sarea de usturoi într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Friptură De VânatFriptură De Vânat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți fripturile de vânat din amestecul de lapte pe rând, lăsând excesul să curgă și apăsați în amestecul de pesmet; deoparte. Rezervați amestecul rămas de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VânatFriptură De Vânat
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați cât mai multe fripturi de vânat pâine în tigaie, după cum se va potrivi fără a se suprapune. Gatiti pana cand carnea de vanat se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VânatFriptură De Vânat
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți pentru a se scurge pe o placă căptușită cu prosop de hârtie și păstrați la cald. Repetați cu vânatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
După ce vânatul a terminat de gătit, amestecați ceapa în uleiul încins și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se toarnă și se aruncă uleiul, se scoate ceapa pe o farfurie și se lasă deoparte. Amestecați amestecul rezervat de pesmet în tigaia fierbinte și gătiți câteva secunde până începe să se prăjească. Se amestecă cana rămasă de lapte și se fierbe până când laptele s-a îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă sosul peste fripturile de vânat și se acoperă cu ceapa caramelizată pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Friptură De VânatFriptură De Vânat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista