Fripturi De Carne De Pui Prăjite
Pui Fried fripturi de vânat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 720 calorii, 53G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 5.64 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este plăcută de 68 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de piper, pesmet condimentat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Fripturi De Deget De Vânat, Fripturi de cerb și sos (vânat), și Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Bateți oul într-un bol, apoi bateți în 1 cană de lapte și sosul de ardei iute. Puneți fripturile de vânat cu un ciocan de carne la o grosime de 1/4 inch și puneți-le în amestecul de lapte. Amestecați făina de porumb, firimiturile de pâine, amidonul de porumb, bicarbonatul de sodiu, piperul negru și sarea de usturoi într-un vas superficial.
Scoateți fripturile de vânat din amestecul de lapte pe rând, lăsând excesul să curgă și apăsați în amestecul de pesmet; deoparte. Rezervați amestecul rămas de pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați cât mai multe fripturi de vânat pâine în tigaie, după cum se va potrivi fără a se suprapune. Gatiti pana cand carnea de vanat se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți pentru a se scurge pe o placă căptușită cu prosop de hârtie și păstrați la cald. Repetați cu vânatul rămas.
După ce vânatul a terminat de gătit, amestecați ceapa în uleiul încins și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se toarnă și se aruncă uleiul, se scoate ceapa pe o farfurie și se lasă deoparte. Amestecați amestecul rezervat de pesmet în tigaia fierbinte și gătiți câteva secunde până începe să se prăjească. Se amestecă cana rămasă de lapte și se fierbe până când laptele s-a îngroșat, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sosul peste fripturile de vânat și se acoperă cu ceapa caramelizată pentru a servi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.