Fripturi cu sos de cremă de ciuperci
Fripturile cu sos de cremă de ciuperci necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 464 calorii, 38g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 3,42 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fripturi cu sos de ciuperci, Fripturi cu sos de ciuperci pentru 2, și Fripturi cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Presărați fripturile cu sare și piper. Fripturi la grătar, acoperite, la foc mediu sau fierte 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile si usturoiul in ulei timp de 3 minute. Se amestecă ceapa, smântâna, arpagicul și piperul. Aduceți la fierbere ușoară. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 2-3 minute sau până când este încălzit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
![Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir]()
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.