Fripturi cu ochi de coastă în sos de vin roșu

Fripturi cu ochi de coastă în sos de vin roșu
Fripturi Rib-Eye în sos de vin roșu este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 0g de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Fripturi cu ochi de coastă în sos de vin roșu, Fripturi prăjite cu vin roșu-sos de cireșe, și Fripturi Chuck Blade cu sos de vin din plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă fripturile, apoi se presară cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi se sotează fripturile de la 2 loturi, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe lot pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați pe o farfurie mare și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Se toarnă grăsimea din tigaie, apoi se sotează usturoiul în ulei de lingură rămas la foc mediu-mare până la auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați vin și fierbeți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați apă, sos de soia și orice sucuri de carne din farfurie și fierbeți până se reduce la jumătate, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Reduceți focul la mediu-mic și bateți în unt, câte 1 bucată, până se îngroașă ușor. Se amestecă pătrunjelul și se toarnă sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista