Fripturi cu ochi de coastă în sos de vin roșu
Fripturi Rib-Eye în sos de vin roșu este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 0g de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Fripturi cu ochi de coastă în sos de vin roșu, Fripturi prăjite cu vin roșu-sos de cireșe, și Fripturi Chuck Blade cu sos de vin din plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă fripturile, apoi se presară cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper (total).
Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi se sotează fripturile de la 2 loturi, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe lot pentru mediu-rar.
Transferați pe o farfurie mare și acoperiți cu folie.
Se toarnă grăsimea din tigaie, apoi se sotează usturoiul în ulei de lingură rămas la foc mediu-mare până la auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați vin și fierbeți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Adăugați apă, sos de soia și orice sucuri de carne din farfurie și fierbeți până se reduce la jumătate, 3 până la 4 minute.
Reduceți focul la mediu-mic și bateți în unt, câte 1 bucată, până se îngroașă ușor. Se amestecă pătrunjelul și se toarnă sosul peste fripturi.