Fripturi cu ochi de coastă în sos de vin roșu

Fripturi cu ochi de coastă în sos de vin roșu
Fripturi Rib-Eye în sos de vin roșu este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 0g de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Fripturi cu ochi de coastă în sos de vin roșu, Fripturi prăjite cu vin roșu-sos de cireșe, și Fripturi Chuck Blade cu sos de vin din plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă fripturile, apoi se presară cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi se sotează fripturile de la 2 loturi, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe lot pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați pe o farfurie mare și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se toarnă grăsimea din tigaie, apoi se sotează usturoiul în ulei de lingură rămas la foc mediu-mare până la auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vin și fierbeți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați apă, sos de soia și orice sucuri de carne din farfurie și fierbeți până se reduce la jumătate, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Reduceți focul la mediu-mic și bateți în unt, câte 1 bucată, până se îngroașă ușor. Se amestecă pătrunjelul și se toarnă sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista