Fripturi cu ochi de coastă cu unt de Gorgonzola și inele de ceapă dulci crocante

Fripturi cu ochi de coastă cu unt de Gorgonzola și inele de ceapă dulci crocante
Fripturi Rib-Eye cu unt Gorgonzola și inele crocante de ceapă dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.33 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1310 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, ulei de canolan, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Fripturi cu ochi de coastă cu unt de Gorgonzola și inele de ceapă dulci crocante, Fripturi Chimichurri cu cartofi prăjiți și inele de ceapă, și Inele De Ceapă Dulce Prăjite Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați usturoiul pe o bucată de folie; stropiți cu ulei de măsline. Închideți usturoiul în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți până când usturoiul este foarte moale, aproximativ 1 oră. Mișto. Strângeți căței de usturoi din piei de hârtie într-un castron mediu; mash usturoi cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă untul, brânza și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Transferați untul de Gorgonzola pe o foaie de folie de plastic. Folosind folie de plastic ca ajutor, formați untul într-un buștean cu diametrul de 1 1/4 inch, înfășurând plasticul strâns în jurul untului. Se răcește până se întărește. (Se poate face cu 2 zile înainte; Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Tăiați în runde groase de 1/2 inch.
1
Se toarnă Zara într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați inele de ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Lăsați să stea 1 oră, aruncând ocazional.
4
Se amestecă făina, praful de ceapă, praful de usturoi, sarea și piperul într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se toarnă suficient ulei într-o tigaie mare și grea pentru a atinge adâncimea de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se încălzește la foc mediu-mare la 350 de grade F. lucrând cu câteva inele de ceapă la un moment dat, scuturați excesul de zară, apoi întoarceți inelele de ceapă în amestec de făină pentru a acoperi. Se prăjesc inelele de ceapă până se rumenesc adânc, reglând căldura după cum este necesar pentru fiecare lot pentru a menține temperatura la 350 litri F, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
8
Transferați inelele de ceapă pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi puneți-le pe foaia de copt și păstrați-le la cald în cuptor în timp ce prăjiți inelele de ceapă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Ungeți fripturile cu ulei de măsline; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Încălziți 2 skillets mari antiaderente la foc mediu-mare.
3
Adăugați 3 fripturi în fiecare tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se servește cu unt de Gorgonzola și inele de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista