Fripturi cu ochi de coastă cu sare curry

Fripturi cu ochi de coastă cu sare curry
Fripturi Rib-Eye cu sare Curried este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 10 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de pudră de curry, sare kosher, fripturi de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Fripturi de conopidă în sos de roșii curry, Fripturi de conopidă curry cu orez roșu și Tzatziki, și Fripturi de conopidă cu piure de nucă de cocos Curry.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sare și pudră de curry. Fripturile se usucă și se presară uniform ambele părți cu sare curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
FripturăFriptură
SareSare
2
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fripturile timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 130.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Transferați fripturile pe o farfurie și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Adăugați apă în tigaie și deglazați tigaia fierbând, răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 2 linguri. Puneți sucuri peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista