Fripturi cu ochi de coaste cu salată de Radicchio, pere și brânză albastră

Fripturile cu ochi de coaste cu salată de Radicchio, pere și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 817 calorii, 51G de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $ 7.08 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, miere, pere comice și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de friptură cu nectarine, Radicchio și brânză albastră, Salată De Pere Și Brânză Albastră, și Salată De Pere Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.