Fripturi Afumate La Grătar

Fripturi Afumate La Grătar
Smoky Steak Barbecue Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,38 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de friptură de vârf, roșii cherry, grătar afumat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Pui Afumat, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Kabobs De Somon Dulce Și Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Tăiați friptura în cuburi de 1 inch. Filetați friptura, ceapa și roșiile alternativ pe frigarui, lăsând un spațiu de 1/4 inch între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Presărați kabobs cu grătar afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește cu sos alb de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista