Friptura rotundă de jos cu sos de ceapă

Friptura rotundă de jos cu sos de ceapă
Friptura rotundă de jos cu sos de ceapă este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 609 calorii, 84G de proteine, și 23g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. 110 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare și piper, oțet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Mulți oameni au plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Încercați Friptură rotundă de fund cu sos cremos de nucă de cocos, Carne de vită prăjită cu sos de ceapă franceză, și Friptură de vită cu sos de ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa feliată în fundul unui cuptor olandez sau a unui vas de stoc. Condimentați friptura cu sare și piper și așezați deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați oțetul și frunza de dafin în tigaie și încălziți la foc mare pentru a-l fierbe. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 3 până la 4 ore. Încercați să nu scoateți capacul în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Când friptura este gata, scoateți-o din tigaie într-un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă făina în apă și se toarnă în picăturile din friptură. Se fierbe la foc mediu, amestecând frecvent până se îngroașă. Tăiați friptura și serviți cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista