Friptura rotundă de jos cu sos de ceapă
Friptura rotundă de jos cu sos de ceapă este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 609 calorii, 84G de proteine, și 23g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. 110 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare și piper, oțet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Mulți oameni au plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Încercați Friptură rotundă de fund cu sos cremos de nucă de cocos, Carne de vită prăjită cu sos de ceapă franceză, și Friptură de vită cu sos de ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa feliată în fundul unui cuptor olandez sau a unui vas de stoc. Condimentați friptura cu sare și piper și așezați deasupra cepei.
Adăugați oțetul și frunza de dafin în tigaie și încălziți la foc mare pentru a-l fierbe. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 3 până la 4 ore. Încercați să nu scoateți capacul în timp ce gătiți.
Când friptura este gata, scoateți-o din tigaie într-un platou de servire.
Se amestecă făina în apă și se toarnă în picăturile din friptură. Se fierbe la foc mediu, amestecând frecvent până se îngroașă. Tăiați friptura și serviți cu sosul de tigaie.