Friptura lui Tony

Friptura lui Tony
Friptura lui Tony este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 255 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, sos de soia, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Friptura de flanc a lui Tony, Tony ' s Negronis, și Mazărea, slănina și Pecorino ale lui Tony Mantuano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați scallions și următoarele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați friptură; sac de etanșare, apăsând excesul de aer. Întoarceți friptura la haină. Refrigerați peste noapte, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți friptura din pungă; ștergeți excesul de marinată. Condimentați ușor ambele părți cu sare. Friptura la grătar până se rumeneste bine, aproximativ 6 minute pe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Feliați subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista