Friptura Diane
Reteta Steak Diane poate fi facuta in aproximativ 15 minute . Această rețetă face 4 porții cu 576 de calorii , 46 g de proteine și 43 g de grăsime fiecare. Pentru 5,27 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ceapă verde, fripturi de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptura Entrecote cu sparanghel , Friptura de flanc cu sos de ciuperci și Friptura de flanc asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturile pe ambele părți cu piper și sare; puse deoparte. Într-o tigaie mare, fierbeți ceapa și muștarul în 2 linguri de unt timp de 1 minut.
Adăugați fripturi; gătiți 2-5 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu 160°; bine făcută 170°).
Scoateți fripturile pe un platou de servire și păstrați-le la cald. În aceeași tigaie, adăugați sucul de lămâie, sosul Worcestershire și untul rămas; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adauga patrunjel si arpagic.