Friptura de vânat Big Joe în sos de castane
Friptura de vânat Big Joe în sos de castane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 781 calorii, 40g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 6.29 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Un amestec de piper măcinat grosier, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Friptură de vânat cu sos de Port, Friptură De Vânat Cu Boabe De Alac Și Sos De Vin Roșu, și Coadă De Vânat Și Budincă De Seu De Ciuperci De Castane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (200 grade C). Feliați pielea pentru a permite scăparea aburului.
Puneți castanele într-o tigaie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți. Îndepărtați coaja și tăiați. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de castane tocate.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand des, ceapa si morcovii in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina și se gătește până se rumenesc făina.
Se amestecă în bulion și se condimentează cu frunze de dafin și sare și piper. Se fierbe timp de 15 minute.
Preîncălziți broilerul și poziționați un suport la 5 inci sub elementul broiler.
Așezați fripturile de vânat într-o tigaie. Gatiti 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe un platou fierbinte.
Se strecoară solidele din bulion și se întoarce bulionul în tigaie. Se amestecă Madeira și castane.
Se toarnă sosul de castane fierbinte peste fripturile de vânat și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat