Friptura de vânat Big Joe în sos de castane

Friptura de vânat Big Joe în sos de castane
Friptura de vânat Big Joe în sos de castane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 781 calorii, 40g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 6.29 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Un amestec de piper măcinat grosier, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Friptură de vânat cu sos de Port, Friptură De Vânat Cu Boabe De Alac Și Sos De Vin Roșu, și Coadă De Vânat Și Budincă De Seu De Ciuperci De Castane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (200 grade C). Feliați pielea pentru a permite scăparea aburului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți castanele într-o tigaie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți din cuptor și răciți. Îndepărtați coaja și tăiați. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de castane tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand des, ceapa si morcovii in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina și se gătește până se rumenesc făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se amestecă în bulion și se condimentează cu frunze de dafin și sare și piper. Se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6
Preîncălziți broilerul și poziționați un suport la 5 inci sub elementul broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
7
Așezați fripturile de vânat într-o tigaie. Gatiti 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VânatFriptură De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Transferați pe un platou fierbinte.
9
Se strecoară solidele din bulion și se întoarce bulionul în tigaie. Se amestecă Madeira și castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
MadeiraMadeira
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se toarnă sosul de castane fierbinte peste fripturile de vânat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VânatFriptură De Vânat
CastaneCastane
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista