Friptura de muschi cu sos bogat de ciuperci
Friptură de mușchi cu sos bogat de ciuperci necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,83 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 283 de calorii. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați cățel de usturoi, bulion de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, care este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Friptură de mușchie înăbușită cu sos de adobo, Friptură de mușchi de porc Crock-Pot cu sos cremos de ciuperci și Friptură de mușchi cu sos de ciuperci Marsala.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, gătiți și amestecați făina timp de 4-5 minute sau până la culoare deschisă. Transferați imediat într-un castron mic; se bate în bulion până se omogenizează. Pus deoparte.
Presărați carnea de vită cu sare și piper. În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită în ulei la foc mediu timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170° °).
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, căliți ciupercile până se înmoaie.
Se adauga usturoiul, rozmarinul si sarea; mai soti cu 1 minut. Se amestecă sherry. Se amestecă amestecul de făină; se adauga in tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă untul până se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptura de mușchi. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Argyle Reserve Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Argyle Reserve Pinot Noir]()
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu o textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a nota 92 puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator