Friptura de coastă a lui Janet McCracken cu tapenadă

Friptura de coastă a lui Janet McCracken cu tapenadă
Friptura de coastă a lui Janet McCracken cu Tapenade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.28 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1623 calorii, 69G de proteine, și 145g de grăsime. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este plăcută de 345 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, vin, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Sandwich de curcan prăjit cu tapenadă de anghinare, ceapă caramelizată și ardei roșii prăjiți, Janet ' s Scotcheroos, și Caramele mătușii Janet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulse toate ingredientele într-un alimentprocesor până la un pur grosier p forms.DO înainte: tapenada poate fi făcută cu 1 săptămânăînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita
2
Așezați într-un castron mic. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de plastic, lăsând o suprapunere lungă la ambele capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Puneți friptura deasupra.Se condimentează carnea cu sare și piper, apoifrecați tapenada peste friptură. (Dacă capacul de grăsime este mai gros de 1/4", tăiați între grăsime și carne, începând de pe partea de grăsime cea mai îndepărtată de oase și continuând până la aproximativ 1 " de oase;măcelarul tău poate face acest lucru pentru tine. Peel backlayer de grăsime, lăsând atașat; sezon meatand răspândit o parte din tapenade sub grăsime.Acest lucru va ajuta condimentele să pătrundă în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CarneCarne
3
Puneți grăsimea înapoi peste carne.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Legați 2 bucăți de sfoară de bucătărie în cruce și 2 bucăți pe lungime în jurul fripturii pentru a se asigura. Înfășurați bine cu exces de plasticînfășurați și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Lăsați friptura să stea latemperatura camerei timp de 1 oră înainte de gătit.
6
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Desfaceți friptura; setpe un raft într-o tigaie adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
7
Turnați 2 căni de apă în fundul tigaiei. Friptură de carnepână la maro intens, aproximativ 40 de minute. Reduceți căldura la 325 cm.f și continuați să prăjiți până când un termometru citit instant introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 120 cm. f. mediu-rar (temperatura va urca la 125 cm. f. după scoaterea din cuptor), cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Transferați raftul cu friptură pe o placă de tăiere; lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
9
Între timp, turnați grăsimea de la prăjiretigaie; aruncați grăsimea.
10
Adăugați vin în tigaie, puneți la foc mediu și gătiți, amestecând pentru a dizolva orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați lichidul într-o tigaie medie și aducețila fierbere la foc mediu-mare. Reducețiîncălziți și fierbeți până când vinul este redus la1/4 cană, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați bulion și timesprigs; gatiti pana se reduce la 3/4 cana, aproximativ15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
13
Se amestecă 1 lingură de unt și făină într-un miccastron până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
14
Bateți jumătate din untamestecați în sos de tigaie. Reveniți la un simmerși condimentați după gust cu sare și piper.Sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi calingură, dar încă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
15
Bateți amestecul rămas de unt pentru a se îngroșa mai mult, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
16
Bateți în restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Carve friptură.
18
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista