Friptura de ardei cu cartofi

Friptura de ardei cu cartofi
Friptura de ardei cu cartofi ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 298 de calorii . Pentru 2,12 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați bulion de vită, apă, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este perfect pentru ziua indragostitilor . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 89% . Acest scor este grozav. Rețete similare includ friptură de piper cu cartofi , friptură de piper cu cartofi și friptură de piper cu cartofi .

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și apa într-un vas potrivit pentru cuptorul cu microunde; se acopera si se da la microunde la foc mare timp de 5-7 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Între timp, într-o tigaie mare, căliți carnea de vită și usturoiul în ulei până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți și păstrați la cald; scurgerea scurgerilor. În aceeași tigaie, căleți ardeiul verde și ceapa până devin crocante. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați cartofi și ardei; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și bulionul până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Stropiți peste amestecul de carne; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Premonition Cellars Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Premonition Cellars Pinot Noir
Premonition Cellars Pinot Noir
Acest vin prezintă arome concentrate de cireșe, merișor și căpșuni, cu note de condimente, fenicul și arome de stejar pe nas. Fructele roșii, merișorul tartă, zmeura și condimentele îmbracă paleta, terminând cu aciditate suculentă. Acest an răcoros a ajutat la păstrarea acidității sale naturale, iar maturarea lentă a permis un vin frumos echilibrat și cu alcool scăzut. Acest vin a fost butoiat timp de 20 de luni în stejar francez și are arome calde și prăjite.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista