Frigărui de creveți cu cârnați
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă frigăruile de creveți și cârnați. Pentru 2,91 dolari per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 4 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 542 de calorii , 20 g de proteine și 25 g de grăsimi per porție. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de aromă de arțar, ketchup, suc de lime și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 95 de fani. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 59% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și frigăruile de pui shish kabobs , frigăruile la grătar și frigăruile de sheesh kabobs cu sos de iaurt .
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, păstrând sucul.
Tăiați fâșiile de bacon în jumătate; înfășurați fiecare fâșie în jurul unei ciuperci. Pe frigărui metalice sau de lemn înmuiate, înșirați alternativ creveții, bucățile de ananas, roșiile, cârnații, ciupercile învelite în bacon, ceapa și ardeiul verde.
Într-un bol mare, combinați sosul de grătar, siropul de porumb, ketchup-ul, sosul de soia, sucul de lime, aroma de arțar, condimentele și sucul de ananas pus deoparte. Puneți deoparte 2/3 din cană pentru servire.
Frigeți frigăruile, acoperite, la foc mediu, timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fierte și creveții devin roz, întorcându-le și stropindu-le ocazional cu sosul rămas.
Se servește cu sosul păstrat.