Frigarui Picant De Creveți
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Frigarui picant de creveți ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 113 calorii, 16g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 91 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare și piper, creveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Frigarui Picant De Creveți Chipotle, Spike Shrimp 'n' Scallop Skewers, și Frigarui Picant De Creveți Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună sucul de lămâie, mierea, sosul de soia și uleiul într-un bol mare. Condimentează cu condimente smucite, sos de ardei iute, sare și piper.
Adăugați creveții și aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de o oră pentru a marina.
Așezați frigarui de lemn pentru a se înmuia în apă caldă.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Îndepărtați frigaruile din apă, uscați-le și pulverizați cu spray de gătit antiaderent. Frigărui creveții. Grătați creveții pe grătar pe ambele părți până când sunt roz și opace, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.